Meniuri

Ne mândrim cu experiențe culinare unice și ne angajăm să transformăm orice ocazie specială într-un festin memorabil. Cu meniuri personalizate pentru fiecare eveniment, suntem aici pentru a satisface cele mai exigente gusturi și pentru a vă surprinde papilele gustative.

Tradițional

Bucurați-vă de deliciile autentice ale bucătăriei românești, într-o experiență culinară care celebrează aromele și tradițiile noastre gastronomice. Meniul nostru vă poartă într-o călătorie gustativă prin rețete autentice și ingrediente proaspete, care reflectă mândria noastră într-o moștenire culinară bogată. Descoperiți gusturile autentice și pline de caracter ale României, într-un cadru prietenos și primitoare.

Tradițional
cu dichis

Bucurați-vă de o experiență culinară tradițională românească cu un twist de rafinament. Meniul nostru special aduce în prim plan aromele autentice ale bucătăriei românești, dar cu un accent pe prezentare și savoare deosebită. Fiecare fel de mâncare este pregătit cu grijă și atenție la detalii, pentru a vă oferi o experiență gastronomică de neuitat.

Signature by
chef
Antonio
Passarelli

Bucurați-vă de o experiență culinară tradițională românească cu un dichis special, semnată de chef Antonio Passarelli. Meniul nostru special aduce în prim plan aromele autentice ale bucătăriei românești, dar cu un accent pe prezentare și savoare deosebită, sub îndrumarea expertă a celebrului chef Antonio Passarelli.

Chef - Luigi Razvan

Sunt Executiv Chef Luigi Răzvan Pădureanu ,
Și am creat împreuna cu Andra și echipa mea conceptul Chefs Experience unde an de an colaboram cu cei mai buni Chefi din Romania în creerea meniurilor de excepție de la Hanul Andritei.
Abordarea noastră este personalizarea fiecărui meniu de eveniment după gustul clienților , având astfel 3 concepte de meniu: 

Tradițional , Tradițional cu dichis și Signature! 

Meniurilor noastre se adresează celor care doresc mâncare proaspăta, făcută “în casa”, gustoase și aspectuoase!

Evenimentul Nunta de proba pe care îl organizam anual , vine în sprijinul mirilor noștri prin degustarea tuturor preparatelor ușurându-le alegerea celui mai potrivit meniu! Degustarea tuturor preparatelor este nota noastră distinctiva de restul locațiilor de profil și totodată garanția ca meniurile nu doar arată bine ci sunt de cea mai buna calitate!

× Cu ce te putem ajuta?