descoperă o locație de vis

Hanul Andritei

Aceasta este o mică parte din echipa noastră ...

Fă cunoștință cu noi! 

Andra Dina 

Manager, director de marketing și Planner

Sunt Andra Dina, manager, director de marketing și Planner specialist la Hanul Andritei- Evenimente de Aur , cea mai bine cotată locatie de evenimente din Oltenia și autoarea celui mai complet ghid de organizare a unui evenimentului – “Ghid complet pentru nunta ta perfecta- From Miss to Mrs.”

Iubesc lucrurile bine făcute, evenimentele de neuitat, cât mai originale, mâncarea gustoasa, distracția si petrecerile mirilor nostri care țin pana dimineața
și … îmi place la nebunie, sa vad oamenii multumiți și incantați ca ne-au ales !

Mihai Dina 

Administrator la Hanul Andritei

Sunt Mihai Dina , fost fotbalist profesionist , și administrator la Hanul Andritei. Ma ocup de partea administrativă a locației , de menținerea unui “climat” favorabil și perfect din toate punctele de vedere – aparatura care sa funcționeze, acte , întreținere locații , personal.
Pentru mine, familia mea și colegii mei, un eveniment făcut o data in viața, trebuie sa fie unul făcut bine si de neuitat. Mâncarea și distracția sunt elementare iar calitatea lui este data de tot ce îl face sa devină dintr-un vis, realitate: mai exact implicarea personalului și dotările tehnice de neegalat pe care Hanul Andritei le are.

Annelisse Bayer 

Sef de sală Bellagio

Sunt Bayer Annelisse, și mă mândresc cu poziția de șefă de sală la sala Bellagio, parte din Hanul Andritei – Evenimente de Aur, considerată cea mai apreciată destinație pentru evenimente din Oltenia. Cu o experiență de peste 8 ani în această echipă și un total de 15 ani de activitate în industria Horeca, sunt cunoscută pentru atenția mea meticuloasă, implicarea neîncetată, perseverența mea în obținerea succesului, și, cel mai important, vasta mea experiență. Aceste elemente mă plasează în categoria celor mai experimentate și dedicate profesioniste din domeniu.

Sunt deosebit de bucuroasă să contribui la organizarea evenimentelor memorabile pentru cei mai exigenți clienți din Craiova. Cu recenzii pozitive și mulțumiri din partea a numeroase cupluri fericiți, am demonstrat constant că sunt pe măsura așteptărilor, oferind momente speciale care rămân pentru totdeauna în amintirile fiecărei perechi.

Claudiu Voicu 

Planner și șeful de sala locația Adagio

Sunt Claudiu Voicu , Planner și șeful de sala de la locația Adagio. Sunt in echipa de 12 ani. Implicarea mea in organizarea evenimentelor este totala și ma bucura review-urile mirilor nostri, care apreciază calitatea celui mai important eveniment din viața, organizat la cele mai înalte standarde !

Alina Diaconescu 

Sef de sală The Wedding House

Sunt Diaconescu Alina, șef de sală la sala The Wedding House la Hanul Andritei- Evenimente de Aur , cea mai bine cotată locație de evenimente din Oltenia. Deșii sunt cea mai noua colega am o o experiență de peste 10 ani in domeniul Horeca. Îmi place sa cred ca sunt mana dreapta a mirilor noștri în orice moment al evenimentului lor. Iubesc ca evenimentele mirilor noștri să fie de neuitat, cât mai originale, cu mâncarea gustoasa, distracție și oameni de calitate care țin petrecerea până dimineața. Vă astept cu drag să stabilim detaliile evenimentului dvs. într-o locație de vis alături de echipa noastră de vis!

Andrei Moțățăianu  

Barman

Sunt Moțățăianu Andrei, economist si barman la Hanul Andritei- Evenimente de Aur , cea mai bine cotată locatie de evenimente din Oltenia, iar pentru mine zambetul clientilor reprezinta o prioritate.
În afara biroului iubesc să ofer clienților noștri o cafea de calitate si o băutură cu un gust aparte.
Sunt o fire perfecționistă iar calitatea muncii mele este un principiu de baza. Pentru mine gasirea de soluții reprezinta o provocare.
Provocati-ne sa va oferim un eveniment de neuitat!

Denisa Mițărel 

Sunt Denisa Mitarel, și împreuna cu Andra și familia noastră am creat Centru de evenimente -Hanul Andritei . Pasiunea mea sunt lucrurile frumoase: de la decorurile locațiilor pana la conceptul Chefs Experience concretizat în colaborarea cu bucătari de renume din Romania și realizarea celor mai aspectuoase și deosebite preparate.

Lucian Mițărel 

Sunt Lucian Mitarel. Deși contactul meu cu mirii este mai mult în faza procesului de “punere în aplicare” sa zic așa, activitatea mea este esențială în buna desfășurare legală și concretă a evenimentelor.
Sunt unul dintre oamenii importanți ai echipei iar tot ce tine de acte, facturi, achiziții , oferte de preț de la furnizorii de marfa și personal ( angajați) are directa legătura cu mine.

Alin Ștefana 

Sunt Alin Stefana și fac parte din echipa de organizare a Hanul Andritei din 2014 ! Încă de la început, am apreciat vibe-ul tânăr și implicarea echipei în creerea lucrurilor altfel , de la organizare pana la decorul locațiilor.

Chef Jose 

Sunt Chef Jose, bucătar specializat cu experiența de peste 20 de ani în domeniu. Sunt mâna dreapta a lui Chef Luigi și conduc cu implicare și pasiune una dintre bucătăriile locațiilor . Pasiunea mea este mâncarea gustoasa.

Chef Claudia 

Sunt Chef Claudia bucătar specializat cu experiența și fac parte din echipa Hanului Andritei de 13 ani, încă de la deschidere, cu mândrie și apreciere pentru aceasta echipa de tineri care au reușit sa facă din Centru de evenimente Hanul Andritei o locație de vis , cu servicii lăudate ! Hanul Andritei este a doua mea casa, familia mea și ma mândresc ca facem fata cu brio miilor de nopți și efortului încununat de mulțumirile clienților noștri și de … farfuriile care se întorc goale în bucătărie!

Felicia Lăpădat  

Responsabilă de ordine și curățenie

Numele meu este Lapadat Felicia, sunt responsabila de ordine și curățenie la Centrul de evenimente Hanul Andritei. Fiind prezenta încă de la începuturile acestei afaceri, sunt convinsa ca experiența acumulată în Echipa Hanului Andritei și-a pus amprenta asupra experienței plăcute avute de cazații și invitații noștri. În aceasta meserie, vizibilitatea personală nu prezintă o importanța însă mă ocup ca toate condițiile de cazare să fie optime, sunt atenta la detalii iar curățenia este unul din aspectele pentru care suntem mereu lăudați. Puteți avea încredere ca suntem aici pentru dvs. la orice pas pe parcursul evenimentelor.

Valentin Lăpădat 

Tehnician electrician

Numele meu este Valentin Lăpădat ,sunt Tehnician electrician la Hanul Andritei-Evenimente de Aur ,cea mai bine cotată locație din Oltenia. Fiind prezent de la prima cărămida pusă la aceasta afacere, sunt convins ca experiența în Echipa Hanul Andritei dar și experiența de peste 15 ani în meseria mea a pus umărul la realizarea evenimentelor de la un simplu vis în realitate. În aceasta meserie, vizibilitatea personală nu este o condiție însă ma ocup ca toate echipamentele sa funcționeze optim în ziua evenimentului Dvs. Partea tehnica este unul din aspectele cele mai importante în reușită unui eveniment fără griji, stres și neplăceri.

Chef - Luigi Razvan 

Executiv Chef

Sunt Executiv Chef Luigi Răzvan Pădureanu ,
Și am creat împreuna cu Andra și echipa mea conceptul Chefs Experience unde an de an colaboram cu cei mai buni Chefi din Romania în creerea meniurilor de excepție de la Hanul Andritei.
Abordarea noastră este personalizarea fiecărui meniu de eveniment după gustul clienților , având astfel 3 concepte de meniu: 

Tradițional , Tradițional cu dichis și Signature! 

Meniurilor noastre se adresează celor care doresc mâncare proaspăta, făcută “în casa”, gustoase și aspectuoase!

Evenimentul Nunta de proba pe care îl organizam anual , vine în sprijinul mirilor noștri prin degustarea tuturor preparatelor ușurându-le alegerea celui mai potrivit meniu! Degustarea tuturor preparatelor este nota noastră distinctiva de restul locațiilor de profil și totodată garanția ca meniurile nu doar arată bine ci sunt de cea mai buna calitate!

Vrei să lucrezi cu noi?

Suntem întotdeauna în căutare de persoane dedicate, cu o pasiune pentru evenimente, servire și viata în general. Apasă butonul de jos și completează formularul nostru, unde ne vei spune putin despre tine iar noi te vom contacta într-un timp scurt.

× Cu ce te putem ajuta?