From Miss to Mrs

Un ghid complet
pentru nunta ta.

Ghidul are ca scop sa te ajute în organizarea unei nunti frumoase, practice, de bun simt, simple dar totodată autentice, sa te învețe sa economisești cu cap, atât timp cât și bani, fiind cât mai organizata, astfel încât amintirea evenimentului tău sa fie una de neuitat. 

O poți găsi pe Emag

Organizare

Organizarea, axul central al cărții noastre despre evenimente de nuntă, este arta de a transforma visurile în realitate. Această poveste captivantă vă va purta prin detaliile minuțios planificate și eforturile dedicatelor echipe care fac posibilă ziua perfectă. Este esențiala pentru a crea amintiri de neuitat într-o zi atât de specială.

Sfaturi

În paginile acestei cărți despre evenimente de nuntă, veți găsi un tezaur de sfaturi prețioase. Aceste sfaturi vă vor ghida pas cu pas în procesul complex al planificării nuntii, oferindu-vă îndrumări esențiale pentru a transforma visul vostru într-o realitate magică. Fie că aveți nevoie de sfaturi pentru alegerea locației perfecte, gestionarea bugetului sau crearea unei atmosfere de neuitat, această carte vă va fi un companion de încredere în călătoria voastră către ziua cea mare.

Informații

Această carte despre evenimente de nuntă este o comoară de informații esențiale. Paginile ei sunt pline de detalii și sfaturi cu privire la toate aspectele planificării unei nunți de vis. De la informații despre selecția locației perfecte, până la ghiduri practice privind alegerea rochiei sau a meniului, veți găsi toate informațiile de care aveți nevoie pentru a transforma ziua nunții voastre într-un eveniment absolut memorabil.

Autor:

Dina C. Andra

Părerile celor care au cumpărat cartea.

Stancu Andreea

Recomand acest planner. Este o investiție buna care te v-a ajuta sa iți planifici nunta cu mai putin stres. Sa iți setezi bugetele și dorințele, target-urile și inclusiv luna de miere și cadourile nașilor. Mai bine o carte de 120 de lei decât un wedding planner de 2000€!

28 Ian 2023

Capraru Aylin

Un ghid foarte util, plin de informații și sfaturi folositoare, scris într-o maniera ușor de urmărit. Este structurat pe luni astfel încât sa nu uiți lucrurile importante. Recomand!

02 Feb 2020

Dina Doru Adrian

Este cel mai complet ghid,, de nunta” realizat vreodată, și vine în sprijinul tinerilor cu foarte multe lucruri utile și interesante.

30 Sep 2019

Pasi pentru o
nunta minunata

  • Prezentarea locațiilor și a ofertelor noastre.
  •  Stabilirea pașilor următori în organizarea evenimentului.
  • Dam întâlnire tuturor mirilor nostri pentru prezentarea degustarea meniului anului, cunoașterea intregii echipe care se va ocupa de evenimentul lor și facilitarea următorilor pași in organizare (contactul direct și legarea relațiilor cu furnizorii de top necesari serviciilor auxiliare organizării celui mai important eveniment din viața)
  • Cu maxim o luna înainte de ziua cea mare punem la punct absolut toate detaliile organizării unui eveniment excepțional
  • Suntem aici pentru tine , cu emoție și implicare 100% Organizare perfecta ! Mâncare gustoasa și o locație de vis! Asa cum am promis!
× Cu ce te putem ajuta?